30 nov. 2009

Det man inte har ......

..... i ögonen får man sota för....
Tänkte jag skulle vara med i en utmaning på pyssel.net. Sagt och gjort. Valde ut några roliga utmaningar som jag tänkte jag skulle göra. Sätter mej ner och gör kort och ett var efter en skiss.
Skissen bestod av en julgran i bakgrunden ett foto/motiv och en text. Några dekorationer skulle placeras vid motivet och sen var det bara att skicka in...Man kunde tolka skissen hur man ville bara den var i jultradition.
Det gjorde sussilull *nickar på huvudet*. Kortet kom tillbaka med vändande post med texten; Denna utmaning gick ut på att göra en layout, detta är ett kort?*asgarv*
Såklart att det är ett kort!! Jag gör inga layouter!! Då stod det ju klart och tydligt att det skulle vara en layout men ivrig som man blir läser man ju bara varannan rad......typ...
Nåja så här vart kortet iallafall:Dekorationerna fint utplacerade......*hihi*Motivet är ett klistermärke som jag köpt på papprika. Stämpeln med stjärnan är från stämpelboden.Den stora stjärnan i bakgrunden har jag vikt själv av mönstrade papper.

Ja så kan det gå när inte haspen är på ;-)
Ha en skön kväll.
Det ska jag!

4 kommentarer:

Evanlo sa...

*garvar*

Katarina sa...

Ytterligare ett fint kort. Du kanske behöver glasögon el är det så att du har linser. Kram Katarina

Anonym sa...

LO eller ej så är det alldeles underbart!

Miapuh sa...

WOW grymt läckert :D

Free background from VintageMadeForYou