26 aug. 2012

Första dagen för Vilda i sitt nya hem

Hon är som att hon alltid har bott här.

Helt orädd och undersöker allt men leker busar, har race, är inne i alla rum, hälsar på alla som kommer för naturligtvis så är det flera som har velat se på underverket.
Mormor var först ut, sen kom farfar och på kvällen Helene o Micke med ett paket. I paketet massor med leksaker :-))

Vill man inte leka med leksaker så kan man alltid leka i blomkrukorna :-)Jag vaknade av att hon kom upp i sängen första morgonen och spann och trampade. Så fort man rörde på sej så pratade hon. När vi var vakna var det dax för "attackundertäcketleken".

Hon säger till när hon är hungrig och det är hon vid 7.30 på morgonen och 19 på kvällen. Förutom sin egen mat så sitter hon med vid frukostbordet och tycker om prästost och en lite bit gott och gräddat med leverpastej och smör på. Fick hon skulle hon gärna dricka en kopp kaffe också.

Lådan är inga problem. Den hittar hon till också.

Killarna leker med henne och den absolut roligaste leksaken just nu är en fjädervippa i snöre. Den är ett hett byte och hon ser ut som en riktig vildkatt när hon fångat den. Stolt som en jag vet inte va! :-)

Vatten är också himla skoj..... Alla sorter faktiskt :-/ Här blir det för killarna att antingen inte ta med henne in på toa eller sitta ner o pinka när det är dax. Att stänga toalocket är ett måste.
Detta innebär såklart att hon även har fått tagit sin första tvätt i handfatet här hemma. Inte jättekul lek men det funkade.

Står kranen på i köket så är det jättekul att skvätta med tassen och stoppa in huvudet under kranen så det rinner längs öronen.

Hon klättrar som sagt hela vägen upp till pendylen som hänger på väggen där hon försöker mörda ena knoppen :-/Igår var det sommarkrysset och vi var inne i vardagsrummet.
Vilda hittade kaminen och det lilla utrymme som fanns bredvid. OCH hon hittade hela vägen upp på kaminen :-/ Som tur var så är det ju sommar och den var inte tänd ! !

Jag kan säga så här att när vi fick ner henne därifrån så var det dax för ytterligare ett bad i tvättstället.
Hon var nämligen inte vit längre utan svart :-/
Jag fann mej tyvärr inte att ta några foton i det här läget för det vart ju brandkårsutryckning ut till badrummet. Golvet var fullt med små svarta tassavtryck runt spisen. En provisorisk lösning så länge vart ved staplat men nu ska Kronblom smida någon typ av galler att sätta upp runt.Hon tycker mycket om att sitta med och kolla in facebook och blogga:Hon hittar faktiskt tom saker på datorn som jag aldrig sett förut :-)

Det stora klösträdet som står i köket har hon hittat sin plats i.
De andra fyra träden kan jag nog sälja ;-)

Hon tvättar sej efter maten och sover en liten skvätt lite överallt i trädet. Nattetid sover hon dock allra högst upp. Bra å ha koll :-)Nu ligger hon och sover lite middag så jag ska passa på att ta mej en powerwalk innan regnet kommer.

Önskar er en riktigt bra söndag

/Sussi

1 kommentar:

Lollo sa...

Men det är tur att du har semester nu för hon verkar ju helt galen. Du har ju verkligen fullt upp. Puh, å jag som tyckte tre barn var fullt upp.

Free background from VintageMadeForYou